Til hovedsiden
FÅ TIPS PÅ E-POST

Tips sendes ut en gang i måneden.

Acrobat tips: Velg den varianten av Acrobat som passer dine behov

Her er en kort oversikt over hva som er de viktigste forskjellene på de ulike variantene av Adobe Acrobat (tar utgangspunkt i versjon 9).

Acrobat Reader (gratisprogram)

Lese og lagre PDF-filer. Navigere og zoome inn på detaljer. Kommentere PDF-filer (hvis forfatteren av dokumentet har aktivert denne muligheten i Acrobat Pro/Pro extended).

Acrobat Standard

Alt som går an i Reader går ann i Acrobat Standard. Redigere tekst og bilder i en PDF. Konvertere til PDF fra Office-programmer og alle andre programmer med utskriftsmulighet. Lagre en PDF som et worddokument. Behandle scannede dokumenter. Beskytte PDF-filer. Slå sammen flere dokumenter til en PDF-fil. Kommentere dokumenter. Lage og distribuere PDF-skjema.

Acrobat Pro

Alt som går an i Standard går ann i Acrobat Pro. Sammenligne PDF-dokumenter. Konvertere fra Visio, Project, Autodesk og AutoCAD. Lage dynamiske XML-skjemaer. Lage PDF-portefølje.

Acrobat Pro Extended

Alt som går an i Acrobat Pro går ann i Acrobat Pro extended. Legge til video, lyd og quizer i PowerPoint og opprette interaktive presentasjoner. Konvertere video til .flv for avspilling i ODF. Konvertere og presentere 3D. Opprette PDF-kart.

Om du ønsker å heve kompetansen innenfor Acrobat, anbefaler vi at du sjekker ut våre Acrobat kurs.

1. Markedets beste
instruktører
2. Førsteklasses
kursdokumentasjon
3. Gratis telefonsupport
4. Startgaranti
5. Små kursgrupper
6. Kvalitetsgaranti
Les mer

Lik tipset på Facebook!


Tips en kollega om denne siden
Lukk boksen
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen