Til hovedsiden

SMB-tjenester AS

SMB-tjenester AS

SMB-tjenester AS

SMB-tjenester AS er en profesjonell innkjøpstjeneste av produkter og tjenester som bedriften bruker mye av. Vår jobb er å spare penger – for din bedrift. SMB-tjenester forhandler i dag rabatter og betingelser på blant annet forsikringer, kontor- og datarekvisita, overnatting, reiser, drivstoff, energi, økonomi- og regnskapstjenester, telefoni og juridisk bistand for mer enn 3000 bedrifter og deres 25.000 ansatte. Vi ble etablert i 1998, og har 26 ansatte men lang erfaring innen forhandlinger, forsikring og rådgivning. Vår lønnsomhetsgaranti sikrer dessuten at du får medlemsavgiften tilbake om du ikke tjener den inn det første året! Les mer på www.smb.no.

IT-tjenester

SMB-tjenester sin IT-avdeling leverer i tillegg tjenester og produkter for etablering og drift av IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter. Vi tar sikte på å kunne levere kostnads¬effektive løsninger ved å gi brukeren høy kompetanse. SMB-tjenester setter kunnskap i høysetet og tilbyr gjerne kurs og opplæring i forbindelse med leveranse av IT-løsninger.

Kurs

Vi tilbyr kurs innen det meste av Microsofts løsninger for standard kontorstøtteprogrammer som Outlook, Word, PowerPoint og Excel og mer spesiell teknologi som SharePoint, database og Prosjektstyring. SMB-tjenester arrangerer åpne kurs på fastsatte datoer, og leverer bedriftsinterne kurs som gir kunden mer fleksible løsninger med tanke på innhold og tid.

SMB-tjenester AS

KONTAKTINFO
Telefon
48 506 506
E-post
Besøksadresse
7074 Spongdal
Postadresse
7074 Spongdal
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen