Til hovedsiden

Centric IT Solutions AS

Centric IT Solutions AS

Centric IT Solutions er en avdeling for kompetanseutvikling av mennesker som privatpersoner eller ansatte i næringslivet. Vi er en offentlig godkjent fagskole med støtterett i Statens Lånekasse. Mange kjenner Centric IT Solutions som en utdanningsinstitusjon av fremtidens unge IT talenter, og vi uteksaminerer årlig et 20-talls sertifiserte konsulenter.
Til bedriftsmarkedet tilbyr vi en rekke yrkesrettede kurs for oppdatering eller sertifiseringer. Kursene er praktisk orienterte og ofte tilpasset den enkelte virksomhet.

Våre instruktører har god erfaring med å få god kontakt med deltagerne og skape et godt læringsmiljø hvor den enkelte er i fokus.

Kurs

Vi tilbyr et markedstilpasset kurssortiment. Det markedet etterspør, leverer vi! Vi satser på skreddersydde kurs, slik at du på den måten lærer det du har mest behov for i din hverdag, hverken mer eller mindre. Vi setter sammen og tilpasser kursene for personer som har sammenfallende interesser i fagfeltet. Gjennomføringen skjer i våre lokaler på Hamar eller ute i din bedrift. Våre instruktører og konsulenter har lang og bred erfaring innenfor sine respektive fagområder.

Jobbmuligheter i Centric IT Solutions

Centric IT Solutions er leverandør av IT-konsulenter til mange store aktører. Ved å bestå alle tester og produktsertifiseringer hos godkjent testsenter, vil studenten ha store muligheter for jobb via Centric IT Solutions.

Centric IT Solutions
Ove Andreassen
Principal

KONTAKTINFO
Telefon
91 38 12 96
Besøksadresse
Grønnegata 52
2317 Hamar
Postadresse
Pb. 511
2304 Hamar
Kurssenteradresse
Grønnegata 52
2317 Hamar
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen