Til hovedsiden

Om KnowledgeGroup

Siden 1986 har KnowledgeGroup levert IT-kurs og konsulenttjenester til norske og internasjonale virksomheter, og vi er i dag eksperter på Microsoft- og Adobe-teknologi. Vi holder til i Øvre Slottsgt. 15b i Oslo sentrum og er rundt 14 ansatte. Vi har kurssenter i Oslo og partnere i landets største byer, samt i Europa. KnowledgeGroup er Microsoft Learning Partner, Adobe Certified Associate og Certiport-testsenter.

Vår visjon er: ”Å skape økt lønnsomhet og trivsel, ved å bidra til at virksomheter benytter informasjonsteknologi smartere, bedre og mer effektivt.” Dette gjør vi ved å utvikle smarte og brukervennlige løsninger, samt å overføre best practise kompetanse.

Nøkkelen til KnowledgeGroups suksess er at vi alltid har hatt som mål å være best på det vi driver med. Vi har satt dybdekunnskap og fornøyde kunder fremfor bredde og vekst. Vårt fokus på kompetanse, kvalitet og service verdsettes av markedet. De fleste av Norges store virksomheter innen privat og offentlig sektor har benyttet våre tjenester. Vårt samarbeid med krevende internasjonale kunder gir et meget godt grunnlag for å utvikle og tilby best practise løsninger og kompetanse.

Firmaets verdisyn er nedfelt i våre 10 Grunnholdninger.

Les også våre tanker rundt samfunnsansvar.

Disse konkrete eksemplene forteller mye om KnowledgeGroup:
  • Utvikling av SharePoint løsninger for markedsledende, børsnotert selskap.
  • Utvikling av et verdensomspennende, webbasert innkjøpsstyringssystem for et av Norges største industrikonsern - kunde av KnowledgeGroup i over 20 år.
  • Leveranse av skreddersydd IT-teknisk opplæring for IT-teknikerne i et av Norges største telekom-selskaper.
  • Markedets hyppigste gjennomføring av åpne kurs i Excel, PowerPoint, SharePoint, PowerApps, Office 365, Photoshop, Indesign, m.m. for sluttbrukere og eksperter. Alltid med Startgaranti.
  • Skreddersydd Excel ekspert-opplæring til et av Norges mest avanserte Excel-miljøer i offentlig sektor.
  • Kartlegging av kompetansebehov for sluttbrukere, samt administrasjon og gjennomføring av omfattende kompetanseheving / opplæring for Norges største selskaper.
  • Gjennomføring av vellykket brukeradopsjon på Office 365 for en rekke store organisasjoner med titusener av brukere over hele verden.
  • Lanseringspartner for Microsoft i forbindelse med de siste store lanseringene av Office, SharePoint, Office 365 og Windows.
KONTAKTINFO
Telefon
22 05 05 05
Adresse
KnowledgeGroup AS
Øvre Slottsgt. 15b
0157 Oslo
FIRMAINFO
Bankforbindelse
Handelsbanken
Revisor
LST Revisjon, Kolbotn
Foretaksnummer
NO-979 956 258 MVA
D-U-N-S nr: 731043253
Adm. dir.
Christoffer Krogh
Styreformann
Egil Krogh
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen