Til hovedsiden
FINN OG BESTILL
KURS

Opplæringsprosjekter

KnowledgeGroup tilbyr administrasjon og veiledning i forhold til kartlegging av kompetanse, planlegging av opplæringstiltak og den praktiske gjennomføringen av opplæringen. Rammeavtalekunder kan benytte seg av vår kundeportal som inkluderer verktøy for kompetansekartlegging, rapportering, interne og eksterne kurs, og håndtering av deltakeres påmelding/avmelding/oppmøte. Vi bidrar også med råd basert på våre erfaringer, slik at vi kan tilpasse kompetansehevingen og de verktøy vi har, til hver enkelt kunde, kundens interne forhold og målsetting.

Vår lange erfaring med kompetanseheving har resultert i et bredt spekter av tilpassingsmuligheter for både kartleggingen, administrasjon og gjennomføring av opplæringen. For eksempel kan vi foreslå hvilken kartleggingstype, hvilke administrasjonsverktøy og hva slags opplæringsform som egner seg best for den enkelte kundes målsetting og situasjon. Oppgradering av programversjon, endring av programvare, en generell kompetanseheving eller en skreddersydd kompetanseheving er ulike behovsområder som vi kan være behjelpelige med å tilpasse opplæringen etter.

Kompetansekartlegging

Vår egenutviklede applikasjon – “KnowledgeMapper” er webbasert og hvor brukeren angir sine forkunnskaper og sitt opplæringsbehov for de ulike funksjoner/temaer i programmene på en skala fra 1-4. Etter endt kartlegging vil analyseverktøyet i KnowledgeMapper raskt presentere oversikt over hvem som trenger hvilke kurs og i hvilken grad de trenger det. Analyseresultater kan enkelt genereres over i Excel og klasselister foreligger raskt med enkelt sortering. KnowledgeMapper sikrer en rask, enkel tids- og kostnadseffektiv analyse av kompetansen hos våre kunders ansatte.

Kursportal

KnowledgeGroup tilbyr en unik webbasert kursportal. Alle våre avtalekunder med store prosjekter får tilbud om å benytte denne løsningen kostnadsfritt. Løsningen forenkler administrasjonen hos KnowledgeGroup, og ikke minst hos kunden. Kursportalen er per i dag tatt i bruk hos flere av våre største kunder, og med særdeles gode tilbakemeldinger. Kursportalen er bygget opp med funksjoner for flere roller; sluttbrukere, kursadministratorer og instruktører.

"Veldig bra"
Gry Engebråten
Solar Norge AS
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen