Til hovedsiden
FINN OG BESTILL
KURS

Nivå

Nivå 1 - Nybegynner

Nybegynner kurs passer for personer som kan lite fra før, for eksempel at man ikke har brukt programmet før. Nybegynner-kurs foregår ved hjelp av e-læring i klasserom med instruktør til stede. Den enkelte deltaker arbeider på egenhånd med e-læringen, i sitt eget tempo og velger selv temaer. Instruktøren vil gi støtte og hjelp i bruken av e-læringsprogrammet og eventuelt med faglige spørsmål.

Nivå 2 - Grunnleggende

Kurs på grunnleggende nivå passer for personer som har noe eller ingen forkunnskaper om programområdet kurset dekker. Grunnleggende kurs gjør deltakeren i stand til å benytte programmet på en riktig og effektiv måte og mestre de funksjoner man vanligvis benytter programmet til.

Nivå 3 - Videregående

Et videregående kurs er nettopp for videregående brukere av programmet. Personer som tidligere har deltatt på et grunnleggende kurs innen programmet, eller har tilsvarende erfaring og kunnskap, kan delta på et videregående kurs. På et videregående kurs bygger vi videre på de grunnleggende kunnskapene og ser vi på de mer avanserte funksjonene programmet tilbyr. Kursnivået innebærer en noe brattere progresjon og favner om et stort utvalg av avanserte funksjoner som de fleste vil ha nytte av å beherske. Dette er gjerne funksjoner som innebærer store tidsbesparelser og gir brukeren mulighet til å arbeide med et omfattende utvalg av nye, kompliserte oppgaver i programmet.

Nivå 4 - Ekspert

Ekspert er kursnivået for de som vil perfeksjonere sin bruk av programmet. En deltaker på ekspertkurs bør tidligere ha deltatt på et videregående kurs eller ha tilsvarende forkunnskaper. På ekspertkurs deler vi våre aller beste knep og triks, og lærer deltakerne hvordan de kan utnytte programmets mest sofistikerte finesser.

Nivå 100 til 400 - IT-teknisk

IT-teknisk nivå er spesielt for ansatte i IT- og IT-Drift-avdelinger. Disse har gjerne IT-teknisk bakgrunn og utdannelse og vedlikeholder og administrerer Office 365 tjenester, SharePoint Server, Exchange Server, Windows Server, m.m.
 

"Kurset var meget bra!"
Line Løw
Universitetet i Oslo
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen