Til hovedsiden
FINN OG BESTILL
KURS

Lokasjon

Kurs hos kunden

KnowledgeGroup leverer standard eller tilpassede kurs hos kunde. Kurs hos kunden bør holdes i et egnet rom som kan lukkes, har god luft/temperatur og som ikke er utsatt for mye støy. For at kurset skal bli bra anbefales det at kursrommet har projektor og lerret, kurs-pcer til alle kursdeltakerne og helst også en kurs-pc til instruktøren med samme programmer, versjoner og oppsett som deltakernes. Deltakerne bør sitte på hver sin arbeidsplass og disponere hver sin pc.
Kurs holdes for maks 10 deltakere og vanlig kurstid er kl 09:00-15:30. KnowledgeGroups instruktører kan holde kurs hvor som helst i hele Norge.
Seminar holdes for større grupper av tilhørere, da i foredragsform uten pc til hver deltaker. Seminar har en annen pris enn kurs.

Kurs hos KnowledgeGroup

KnowledgeGroup tilbyr kurs i våre kurslokaler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Skien, Brumunddal eller Molde. Alle steder er lokalene plassert sentralt, nært tilknyttet offentlig kommunikasjon. Våre kurslokaler er lyse og trivelige og har plass til 10 deltakere. Vi er godt utstyrt med både maskinvare og programvare og arbeidsplassene er romslige og ergonomiske. Ved kurs hos KnowledgeGroup er en trivelig lunsj inkludert i prisen for alle deltakere.
 

"Veldig bra kursholder med meget gode pedagogiske evner og teknisk kunnskap. Små grupper gjør det lett å spørre og lære."
Siw Lene Ringvold
Finansdepartementet
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen