Til hovedsiden
FINN OG BESTILL

Konsulentbistand på PowerApps

Med PowerApps kan du lage apper/webløsninger som kjøres i nettleseren, på mobil eller nettbrett, uten bruk av programmering. Du jobber etter dra-og-slipp prinsippet med sider, kontrollere osv. og kobler det sammen med logikk og Excel lignende uttrykk. Man kan si at PowerApps programmet er en modernisert versjon av Microsoft Access med PowerPoint lignende utseende, hvor man lager skjemaer tilpasset web og mobil. PowerApps kan koble seg til flere hundre datakilder og tjenester (Office 365, SharePoint, Google tjenester, osv.), inkludert deres on-premise datakilder. Merk at PowerApps appene er kun tilgjengelig for brukere i din organisasjon.

Med bruk av maler kan du enkelt lage en app f.eks. for en SharePoint liste, og tilpasse skjema. Om du skal lage en litt mer avansert app kan det fort bli mer innviklet.

Om du ønsker assistanse til utvikling av en app i PowerApps, har våre konsulenter både lang erfaring og god kunnskap innen området, og hjelper gjerne til. Ønsker du å lage apps i PowerApps på egenhånd? Da kan en workshop være genialt. Du kan selvfølgelig også melde deg på et av våre PowerApps kurs.

Dette kan vi bidra med:

  • Legge til rette for at dere kan bruke PowerApps tjenesten i deres organisasjon
  • Gjøre deres on-premise datakilder tilgjengelig mot PowerApps tjenesten
  • Analysere og planlegge hvordan appen skal fungere
  • Lage kravbeskrivelse av appen
  • Utvikle og konfigurere app
  • Gjøre app tilgjengelig for brukerne

Ta kontakt på 22050505 eller post@knowledgegroup.no om dere ønsker å sette i gang arbeidet!

REFERANSER
Webløsning for utgående kommunikasjon (sms,e-post,brev)
Gartnerhallen
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen