Til hovedsiden
FINN OG BESTILL
KURS

Hvorfor velge oss

1. Markedets beste instruktører
2. Førsteklasses kursdokumentasjon
3. Gratis telefonsupport
4. Startgaranti
5. Små kursgrupper
6. Kvalitetsgaranti  

Markedets beste instruktører

Vår aller viktigste ressurs og hovedingrediens i vår suksessoppskrift, er våre dyktige instruktører. De har omfattende faglig og pedagogisk utdanning og erfaring, og deres innsats på kursene vi leverer er grunnen til at vi beholder våre faste kunder og i tillegg stadig får nye kunder. Våre instruktører er fast ansatte og delaktige i utviklingen av vårt kurskonsept, utvikling av nye kurstyper og tjenester, utvikling og vedlikehold av kursdokumentasjon, behandling av supporthenvendelser og assistanse i forbindelse med maler, makroer og andre konsulenttjenester.

Førsteklasses kursdokumentasjon

Vi utvikler selv det meste av kursdokumentasjonen vi bruker. Dokumentasjonen har dermed nær knytning til kurskonseptet og hvert enkelt kursinnhold. Dessuten kan vi være meget fleksible ift. endringer og vedlikehold av dokumentasjonen, og kan tilby våre kunder skreddersying av deres kursinnhold og tilhørende dokumentasjon.

Gratis telefonsupport

Alle deltakere på kurs i regi av KnowledgeGroup med instruktør fra oss kan gratis benytte seg av vår telefonsupport etter kurset, for spørsmål innen kursets emner. Dette sikrer at deltakere på våre kurs kan opprettholde kunnskapen i lang tid. Telefonsupporten gjelder i seks måneder.

Startgaranti

Alle kurs som holdes av KnowledgeGroup har startgaranti og gjennomføres i henhold til avtalt tid og sted. Garantert!
Når du er påmeldt et kurs fra vår kurskalender garanterer vi deg at vi gjennomfører kurset til avtalt tid og på oppsatt sted. Ellers får du pengene tilbake og nytt kurs gratis. Garantien gjelder med unntak av ved instruktørs sykdom og force majeure.

Små kursgrupper

Små kursgrupper sikrer deg det kvalitetsnivået du fortjener!

Kvalitetsgaranti

Du får nytt kurs uten kostnad dersom evalueringsgjennomsnittet ligger på under 3,5 av maks 6 og forholdet skyldes KnowledgeGroup.

"Var veldig fornøyd med kurset"
Mona Wiik
Deloitte AS
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen