Til hovedsiden
FINN OG BESTILL
tddt

Konsulenttjenester

KnowledgeGroup har opparbeidet seg en svært god kompetanse på SharePoint. Knowledgegroup så tidlig at SharePoint ville bli et viktig produkt for bedrifter og vi har derfor hatt stort fokus på å opparbeide oss kompetansen som markedet krever.

Våre konsulenter kan hjelpe dere med planlegging, utvikling, implementering, administrasjon og opplæring i Microsoft SharePoint. De innehar kompetanse som vil hjelpe dere å utnytte mulighetene og potensialene som er i SharePoint.

SharePoint

SharePoint er en web-basert plattform utviklet av Microsoft for å effektivt lagre, jobbe med og samarbeide om informasjon både internt og eksternt i en organisasjon. Dette kan være et dokument, liste, skjema, presentasjoner osv.

I en bedrift vil det være personer som jobber sammen om oppgaver. Dette kan for eksempel være i prosjektform eller i avdelingsform. Disse personene vil ha behov for å samarbeide om felles data, dette kan være dokumenter, kontakter, oppgaver og kalender.

Det opprettes et område i SharePoint for personer som skal samarbeide om den samme oppgaven. På dette området kan de lagre dokumenter de skal samarbeide om, felles kontaktlister, oppgavelister, og kalendere. På denne måten vil dokumenter, kontaktlister, oppgavelister og kalendere ligge på et felles sted og muligheten for flere ulike versjoner er eliminert. Her finnes det også en rekke verktøy for å lette samarbeidet. Området er lett tilgjengelig via en nettleser og tilbyr brukeren et lettfattelig webgrensesnitt å jobbe i.

Microsoft SharePoint 2010/2013

Ved hjelp av SharePoint Server kan bedrifter utvikle en intelligent portal som knytter sammen brukere, grupper og kunnskaper slik at de ansatte kan dra nytte av relevant informasjon på tvers av forretningsprosesser og dermed arbeide mest mulig effektivt. SharePoint Server tilbyr forretningsløsninger som integrerer informasjon fra ulike systemer til én løsning ved hjelp av funksjonalitet for en enkelt pålogging og integrering av bedriftsprogrammer. Dette betyr fleksible distribusjonsalternativer og administrasjonsverktøy.

Portalen forenkler samarbeidet gjennom hele prosjektsyklusen ved hjelp av funksjonalitet for samling, organisering og søking som knytter sammen mennesker, grupper og informasjon. Brukerne finner raskt den informasjonen de er på utkikk etter, ved hjelp av tilpasning og egendefinering av portalinnhold og -oppsett, samt tilpasning til målgruppe.

Organisasjoner kan tilpasse informasjon, programmer og oppdateringer til riktig målgruppe basert på brukernes rolle, gruppemedlemskap, interesser, sikkerhetsgruppe eller andre definerbare medlemskriterier. Portalen utvider også funksjonaliteten for Windows SharePoint Services-områder med organisasjons- og administrasjonsverktøy, og gir gruppene mulighet til å publisere informasjon på sine områder til hele organisasjonen.

REFERANSER
Intranettløsning for innkjøpsstyring
Norske-Skog
Webløsning for utgående kommunikasjon (sms,e-post,brev)
Gartnerhallen
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen