Til hovedsiden

Om KnowledgeGroup

Siden 1986 har KnowledgeGroup levert kurs og konsulenttjenester innen Microsoft og Adobe produkter til norske og internasjonale virksomheter. Vi holder til i Nedre Slottsgt. 4 i Oslo sentrum og er rundt 30 ansatte. Vi har kurssenter i Oslo og partnere i landets største byer. KnowledgeGroup er Microsoft Learning Partner, Adobe Certified Associate og Prometric-, Certiport- og ECDL (Datakortet) testsenter.

Vår visjon er: ”Å skape økt lønnsomhet og trivsel, ved å bidra til at virksomheter benytter informasjonsteknologi smartere, bedre og mer effektivt.” Dette gjør vi ved å utvikle smarte og brukervennlige løsninger, samt å overføre verdifull erfaring og kunnskap.

Nøkkelen til KnowledgeGroups suksess er at vi alltid har hatt som mål å være best på det vi driver med. Vi har satt dybdekunnskap og fornøyde kunder fremfor bredde og vekst. Vår fokus på kompetanse, kvalitet og service verdsettes av markedet. De fleste av Norges store virksomheter innen privat og offentlig sektor er etter hvert blitt våre kunder. Vårt samarbeid med krevende internasjonale kunder gir et meget godt grunnlag for å utvikle og tilby best practise løsninger og kompetanse.

Firmaets verdisyn er nedfelt i våre 10 Grunnholdninger.

Les også våre tanker rundt samfunnsansvar.

Disse konkrete eksemplene forteller mye om KnowledgeGroup:
  • Utvikling av SharePoint løsninger for markedsledende, børsnotert selskap.
  • Utvikling av et verdensomspennende, webbasert innkjøpsstyringssystem for et av Norges største industrikonsern - kunde av KnowledgeGroup i over 20 år.
  • Leveranse av skreddersydd IT-teknisk opplæring for IT-teknikerne i et av Norges største telekom-selskaper.
  • Markedets hyppigste gjennomføring av åpne kurs i Excel, PowerPoint, Photoshop, Indesign, m.m. for sluttbrukere og eksperter.
  • Skreddersydd Excel ekspert-opplæring til et av Norges mest avanserte Excelmiljøer i offentlig sektor.
  • Kartlegging av kompetansebehov for sluttbrukere, samt administrasjon og gjennomføring av omfattende kompetanseheving / opplæring for Norges største selskaper.
  • Lanseringspartner for Microsoft i forbindelse med lanseringen av Office 2013, SharePoint 2013, Office 365 og Windows 8.
  • Kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv i 2008 og 2009 for dobling av omsetningen de siste fire årene kombinert med sunn økonomi.
KONTAKTINFO
Telefon
22 05 05 05
Adresse
KnowledgeGroup AS
Nedre Slottsgt. 4
0157 Oslo
FIRMAINFO
Bankforbindelse
Handelsbanken
Revisor
LST Revisjon, Kolbotn
Foretaksnummer
NO-979 956 258 MVA
Adm. dir.
Christoffer Krogh
Styreformann
Egil Krogh
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen