Til hovedsiden
epost
facebook
twitter
LinkedInOpplæring og support

For at overgangen og bruken av tjenester fra Microsoft Online Services skal bli en suksess i din bedrift er det viktig at de ansatte får opplæring i bruk av de nye tjenestene og at de får hjelp om de står fast.

Seminar og kurs

KnowledgeGroup tilbyr skreddersydde seminar og/eller kurs der brukerne får gjennomgang av hvordan de skal bruke den nye programvaren og funksjonaliteten de har tilgjengelig. Opplæringen tar for seg påloggingsagenten, tilgang fra PC og mobil, bruk av Outlook, Lync, SharePoint, support m.m.

Prisen for halvdag-introduksjonskurs er kr 6500,-. Maks 10 deltakere.
For halvdags-introduksjonsseminar koster det kr 9500,-. Ubegrenset ant. deltakere.
Opplæringen gjennomføres i kundens lokaler.
Elektronisk kursdokumentasjon koster 190,- per deltaker (valgfritt).

KnowledgeGroup har også et bredt utvalg av kurs for de som ønsker opplæring i Office programmene generelt.

Office 365 support

Med KnowledgeGroup sin Office 365 support er hjelpen aldri langt unna. Tjenesten dekker vanlige problemstillinger som oppretting av nye brukere, resetting av passord, bruk av påloggingsagent, Lync, oppretting av møterom, eksterne kontakter, globale adresselister osv. La vår profesjonelle supportavdeling løse problemer de ansatte har i forbindelse med bruken av Office 365.

Office support

Fra tid til annen har de fleste brukere spørsmål relatert til bruk av Office-programmene. Ofte viktige ting de må få løst for å komme videre. Tradisjonelt er det it-avdelingen eller kollegaer som besvarer disse spørsmålene. Med KnowledgeGroup sin Officesupport får brukerne en dedikert tjeneste de kan ringe til. Resultatet er effektive og fornøyde Officebrukere som ikke belaster kollegaer unødvendig. Med andre ord en vinn vinn løsning!
KJØP NETTSKYPAKKE NÅ!
Velg nettskytjenester som passer for din bedrift!
Kjøp nettskypakke
OFFICE 365 GRATIS I 30 DAGER
Prøv nettskytjenesten Office 365 fra Microsoft Online Services GRATIS i 30 dager!
Bestill her!
OFFICE 365 SUPPORT
Våre support-tjenester sikrer at brukerne får hjelp om de står fast. Support-telefon er åpen på hverdager mellom kl 07.00 og 21.00 - Les mer
ONLINE SERVICES LINKER
 

Tips en kollega om denne siden
Lukk boksen