Til hovedsiden
Office
Office 365 kurs

Office 365 kurs

Office 365 kan gi de fleste virksomheter og brukere en oppsving når det kommer til samhandling, kommunikasjon og tilgjengelighet, men ikke uten at brukerne lærer seg hvordan mulighetene tas i bruk! En ting er funksjonaliteten som ligger i Office-pakken, men tjenester som SharePoint, Office 365 Groups, Teams, Planner, Skype, Flow, PowerApps, Stream, m.m. har virkelig tatt mulighetene for samarbeid til nye høyder.

KnowledgeGroup er Microsoft Cloud Accelerated partner og har lang erfaring med kurs og konsulenttjenester relatert til Office 365 teknologi. Vi bruker selv Office 365 og Azure i vår virksomhet.

Vi har hjulpet alt fra små kunder til noen av Norges største kunder med å ta Office 365 i bruk. Meld dere på et åpent Office 356 kurs, eller kontakt oss for en prat om hvordan å lykkes med brukeradopsjon i deres organisasjon!

Nyhet! Sjekk ut våre gratis kurs på Office 365 Introduksjon til Office 365, Introduksjon til Groups, Teams og Planner og Kom i gang med Office 365 for IT-Pro, alle kjøres en gang i kvartalet.

Filtrer etter undervisningsform:
?

Klasseromskurs
Klasserom
Webinar
Webinar
Våre Office 365 kurs

Andre nyttige Office 365-ressurser

Office 365 opplæring for brukere på Microsoft Virtual Academy
Office 365 login
Info om Office 365 fra Microsoft
Kurs fra Microsoft
Hvordan bruke SharePoint
IT-Pro kurs fra Microsoft
1. Markedets beste
instruktører
2. Førsteklasses
kursdokumentasjon
3. Gratis telefonsupport
4. Startgaranti
5. Små kursgrupper
6. Kvalitetsgaranti
Les mer
 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen