Til hovedsiden

Jobb i KnowledgeGroup

Vår visjon er: ”Å skape økt lønnsomhet og trivsel, ved å bidra til at virksomheter benytter informasjonsteknologi smartere, bedre og mer effektivt.” Dette gjør vi ved å utvikle smarte og brukervennlige løsninger, samt å overføre verdifull erfaring og kunnskap. Nøkkelen til KnowledgeGroups suksess er at vi alltid har hatt som mål å være best på det vi driver med. Vi har satt dybdekunnskap og fornøyde kunder fremfor bredde og vekst. Vår fokus på kompetanse, kvalitet og service verdsettes av markedet. De fleste av Norges store virksomheter innen privat og offentlig sektor er etter hvert blitt våre kunder. Vårt samarbeid med krevende internasjonale kunder gir et meget godt grunnlag for å utvikle og tilby best practise løsninger og kompetanse.

Organisasjonsstruktur og trivsel

Vi teller rundt 30 medarbeidere. Mellom deg og adm.dir er det kun ett ledd. Du får være med på å prege utviklingen innen de områdene du skal jobbe. Vi ønsker å ansette kanskje nettopp deg fordi vi har tro på ditt talent, og fordi vi vet at du vil passe inn i et team av topp kvalifiserte medarbeidere. Det er gøy å jobbe hos oss! Vi kjører dessuten hvert år en rekke sosiale ”events”, der også du vil ha glede av å delta. Vår virksomhet er tuftet på våre 10 grunnholdninger som du finner på www.knowledgegroup.no/holdninger

Mulighet for faglig videreutvikling

KnowledgeGroup er Microsoft Gold Certified Partner, og ble i 2007 av Microsoft Norge kåret til ”Årets lanseringspartner” for beste lanseringsseminar av Windows Vista, 2007 Office System og Exchange Server 2007. Vi ligger teknologisk i første rekke, og har et av markedets beste kurstilbud innen Microsoft programvare. Dette kan du dra nytte av, men i det daglige er det nok prosjektene du deltar i, og dine kolleger som vil bety mest for deg.

KnowledgeGroups posisjon og renommé i markedet

KnowledgeGroup har rundt 7.000 kunder innen privat og offentlig sektor (StatoilHydro, Nordea, DnbNor, COOP, ORKLA, UiO, UMB, alle departementene, Domstols-administrasjonen med flere). Kvalitet har alltid stått i fokus for våre leveranser. Slik skal det fortsatt være! Vi benytter markedets mest moderne metoder for prosjektstyring, noe som sikrer hele prosessen fra behovsanalyse til implementering. Du vil merke hvor positivt kundene synes det er å ha med KnowledgeGroup å gjøre. Du vil føle deg velkommen – ikke bare når du løser kundenes problemer eller tilfredsstiller deres behov, men også når du foreslår nye ideer.

 

Tips en kollega om denne siden

Lukk boksen